Pige søges til sex kvinde søger par

pige søges til sex kvinde søger par

Lige nu er jeg kun efter lækker sex, og måske noget hygge. Jeg søger en god stiv pik, størrelse behøver ikke betyde noget. Søger mand mellem 28-40. Det er dog vigtigt at du er udstyret med en pik af en vis længde da jeg ikke gider en på 12-15 cm, det synes jeg ikke at jeg får nok. . Det var mange Jeg, så kan du jo skrive et brev om dig. Mine seksuelle interesser spænder vidt. Jeg søger en som kan acceptere og respektere at jeg har kæreste og børn. Til sidst tilføjer jeg lige at jeg er meget lidenskabelig og elsker at ha et sjovt, så hvis det var noget for dig så send mig en besked. Jeg foretrækker hvis du også er i et forhold. . 28-40 år, du må gerne være almindelig af bygning, men hellere lidt for tyk end for tynd, da jeg selv har rigelig til gården og gaden.

Pige søges til sex kvinde søger par - Forum

Med hensyn til sex har jeg ikke rigtig nogen regler eller fordomme, så jeg ønsker mig en mand der til enhver tid stoler nok på mig til at fortælle om hvad han kunne tænke sig uden at tage hensyn til om jeg nu bliver sur. Han/du skal kunne tage styringen, kunne tage fat. Starter din alder med et 3-tal eller højere, skal du have noget specielt at byde på no offence Hvis nu du har læst helt herned til, kan du starte dit brev med at skrive cuckold så ved jeg du er seriøs, og så ved.

Pige søges til sex kvinde søger par - Knald kvinder, søger

Sport i 2 eren massagepiger slagelse 859
pige søges til sex kvinde søger par 94
Thai massage nørreport strip i københavn 46
Massage med sex afrodite ringsted Gang bang trust bodymodification
Sex hillerød yoni massage kursus Bordel fredericia daw thai massage

Videos

Nikki worship that thick cock and gets fucked til he explodes - Holidays #3.

Kneppe: Pige søges til sex kvinde søger par

Jeg er meget nysgerrig på at prøve 2 mænd på en gang *s*Skriv! Jeg sætter stor pris på humor (dog ikke under sex ) og elsker at lære noget nyt, både i sengen og i den normale hverdag. Jeg er lykkeligt gift så diskretion er en nødvendighed.

Om pige søges til sex kvinde søger par

Se alle indlæg af pige søges til sex kvinde søger par →

En kommentar til “Pige søges til sex kvinde søger par”

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *