Swinger aarhus afrodite klub opkald

swinger aarhus afrodite klub opkald

(Vær opmærksom på at dresscoden kan være anderledes på dage med specielle temaer). Nederst vil i kunne se en liste med de klubber vi kender i det øvrige land, så er du nysgerrig, så tjek dem ud, hjemmeside og adr. Her mødes mennesker på lige fod og kodeorderne for en aften i klubben er: varme, tryghed, hygge og erotik. Mandag til lørdag kan kvinder og par mødes i swingerbiografen. Den ligger anonymt gemt af vejen med en diskret facade. Al tilmelding sker ved telefonisk henvendelse.

Swinger aarhus afrodite klub opkald - Swinger, klub, opkald

Klubben har egen parkeringsplads tilknyttet og ligger tæt på motorvej. Bisex i klubben tillades mellem: Kvinder Q-Q - og mænd M-M, rygepolitik i klubben: Rygning tilladt i bestemte dele af klubben. Bisex i klubben tillades mellem: Kvinder Q-Q og mænd M-M, rygepolitik i klubben: Rygning kun tilladt udendørs i gården. Vi kan varmt anbefale et besøg i Joys. I dag tiltrækker klubben swingere fra det meste af Jylland, så den er godt besøgt. swinger aarhus afrodite klub opkald

Swinger aarhus afrodite klub opkald - Swingerklub CitySwingers

Busty milf ekstra bladet thai massage 64
Veksle euro til danske kroner vil du kneppe Seattle wa biograf danmarks bedste bryster
Diamant piger diamant piger århus 400
Swingerclubs in deutschland erotische thaimassage in berlin 761
Dildo reiten erzählcafe geilenkirchen 110

Videos

Natur Gangbang in Swinger Klub.

G Club: Swinger aarhus afrodite klub opkald

På overetagen findes forskellige private legerum med gloryholes mellem, samt skabe. Dette er fx nøgenaftnerne, Bi arrangementerne og de almindelige swingerarrangementer for blot at nævne nogle. Fetish fester a la Manifest. Drikkevarerne i Joys kan købes til fornuftige priser. Adam og Eva Vanløse, Swingland Ishøj, Swingergården Slagelse, Afrodite Fyn, Joy's Åhus, Tucan Kolding. Billeder af G Club: Klubbens holdning til sikker sex: Klubben opfordrer til brug af kondom med alle andre end egen partner. Her findes således ikke noget parrum, til gengæld finder man 6 forskellige legerum, som kan laves om til helt eller delvise privat rum. G Club er ganske vist primært for mænd, men er man i Aarhus og mangler man et sted at mødes med en partner, så er det muligt at bruge en kabine i G Club. På den måde kan man skrive med andre besøgende. Medlemsskab kræves ikke, dette er en åben klub. I tilknytning til SM rummet findes en gang med gloryholes. Klubbens faciliteter indeholder flere_private_ rum, fjernsynsstuer både med og uden brændeovn, 1001 nat inspireret madras-rum, udendørs afskærmet terrasse, flere special-rum og badeværelser. Der er gode parkeringsforhold. I klubbens barområde finder man flere sofaer og hyggeområder. Her er der en stor seng i forskellige højder, således man kan lege på alle leder og kanter. . I tilknytning til badet finder man klubbens sauna. Er man et par hvor kvinden eller fyren tænder på leg ved et gloryhole er her nogle gode muligheder. Kræves medlemsskab af klubben? Lad os dog bare slå fast. Ved siden af saunaen finder man et veludstyret SM rum, som medlemmer af smil har været med til at designe. Oplevede at klubbens personale var imødekommende og hjælpsomme, ligesom stemningen blandt gæsterne var god. I Åbyhøj i udkanten af Aarhus finder man swingerklubben Joys, som igennem mange år har været en fast del af swingermiljøet i Aarhus.

Om swinger aarhus afrodite klub opkald

Se alle indlæg af swinger aarhus afrodite klub opkald →

En kommentar til “Swinger aarhus afrodite klub opkald”

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *